Het VOLUIT Buiten Toernooi

Twee jaar geleden organiseerde Voluit voor de laatste keer het Stratenvolleybaltoernooi op het terrein van de IJsbaan aan de Castricummerweg. Het wordt tijd dat het toernooi onder bovenstaande nieuwe naam herleeft.

Ditmaal op zaterdag 2 juni.

Aan het toernooi kan worden deelgenomen door vrienden-, buren- en collega-teams, teams van bedrijven en vrijwilligersgroepen en bevriende sportclubs, niet alleen uit Uitgeest, en natuurlijk mag een stratenteam ook nog. Zij strijden in een ontspannen sfeer om de titel:

"VBT-team van het jaar 2018"

Spanning, inzet, enthousiasme, samenwerking, aanmoediging, hilariteit, af en toe een topprestatie, ontspannen en lekker bezig zijn, vormen de sleutelwoorden voor de vele teams met hun vele supportersscharen, die de laatste jaren het toernooi bezoeken.

Er wordt gespeeld op het terrein van de IJsbaan aan de Castricummerweg.
De bedoeling is dat we om ongeveer 12.00 uur aanwezig zijn, om 12.30 uur gaan beginnen en uiterlijk 17.30 uur de (nieuwe) kampioen van Uitgeest kunnen huldigen.

Alle teams spelen evenveel wedstrijden en naar gelang het programma vordert wordt de speelsterkte aangepast aan de voorafgaande resultaten.

Deelname is voor eigen risico. Voluit aanvaart geen enkele aansprakelijkheid aangaande blessures en ongevallen.

Er kan deelgenomen worden onder een origineel gekozen TEAM-naam door deelnemers vanaf 16 jaar.
Ieder team heeft minimaal twee dames in het veld en maximaal drie competitie spelende volleyball(st)ers in het veld.

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 en u kunt zich vanaf heden hieronder digitaal inschrijven. De inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld op de rekening van onze penningmeester is verschenen. De inschrijving moet uiterlijk 19 mei binnen zijn, dus voor Pinksteren!

Het rekeningnummer is:            NL52 RABO 0152110445
                                               t.n.v. volleybalvereniging Voluit
                                               o.v.v. de gekozen TEAM-naam

Voor verdere informatie kun je eventueel contact opnemen met één van de organisatoren.
Ab Pepping: 06 16 661 711
Bert Wubbels: 0251 31 0826
Jan Bos: 06 44 798 548

De mogelijkheid om een keer te komen proeftrainen is helaas vervallen. Wel kunt u volgend seizoen gewoon eens gezellig langs komen tijdens een training!
Hier treft u onze trainingstijden.

Achternaam
Tussenvoegsel