Kuijs-Reinder-Kakes
straten-volleybal-toernooi Uitgeest 200
5.

Het lijkt nog ver weg maar hierbij alvast de mededeling: Op zaterdag 21 mei 2005 organiseert volleybalvereniging Voluit voor de 19e maal haar Kuijs-Reinder-Kakes straten-volleybal-toernooi in Uitgeest.

Het toernooi dat oorspronkelijk bedoeld was voor straten-teams is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenement waaraan deelgenomen wordt door niet alleen straten-,maar ook vrienden-, buren- en collega-teams, niet alleen uit Uitgeest, die in een ontspannen sfeer strijden om de titel: "stratenvolleybalteam" van Uitgeest.

Spanning, inzet, enthousiasme, samenwerking, aanmoediging, hilariteit, ontspannen en lekker bezig zijn, vormen de sleutel­woorden voor de meer dan dertig teams met hun vele supporters, die de laatste jaren aan dit toernooi meedoen.

Evenals het voorgaand jaar wordt het toernooi weer op de voetbalvelden van FC Uitgeest gehouden.

Tegelijk met het stratentoernooi word ook nu weer het scholentoernooi gehouden waarin de 2 hoogste groepen van de basisscholen van Uitgeest tegen elkaar uitkomen.

Het toernooi vangt om 10.00 uur aan met omstreeks 14.30 een pauze om de nieuwe poules te kunnen indelen.

Vanaf 15.30 beginnen de finale rondes. De finale zelf staat om ca. 17.30 uur gepland. Aansluitend aan de wedstrijden kan dan nog kort nagepraat worden over het toernooi bijvoorbeeld. Met een hapje een drankje en wat er nog meer nodig is om het gezellig te maken.

Alle teams spelen evenveel wedstrijden en naar gelang het programma vordert wordt de speelsterkte aangepast aan de voorafgaande resultaten.

Er kan door iedereen worden deelgenomen.

In ieder team staan minimaal twee dames in het veld en maximaal drie competitiespelende volleybal(st)ers.
Het inschrijfgeld per team bedraagt €.15,=.

Ook is er de mogelijkheid om als individu in te schrijven. Bij plaatsing in een team is het inschrijfgeld dan € 2,50.

Er kan tot 5 mei a.s. ingeschreven worden door het inschrijfformulier met het inschrijfgeld in te leveren met het inschrijfgeld op de onderstaande adres.

Diana de Wit, A v Renessln 6f (tel 320777)

Yvonne Beentjes, Hogeweg 123 (tel 314708)

Christel Tromp, Plevierstraat 24 (tel 310285)
Marieke Gaus, Churchillplein 5 Akersloot

Echter hoe eerder hoe beter, mede ivm de verdere organisatie.

We hopen dat vele teams de uitdaging aan zullen gaan en dat iedereen aanwezig zal zijn op deze dag!

Voor een foto-impressie van vorig jaar kun u hier klikken.
Voor het wedstrijdreglement kunt u hier klikken