Volleybowl Challenge!
Gisteravond heeft het bestuur onder de leden de Volleybowl Challenge bekend gemaakt.
Ben jij iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat?
Ben jij iemand die graag wil winnen?
Ben jij iemand die graag kookt?

Dan is de Volleybowl Challenge echt iets voor jou!

Lees er alles over via de link!
dinsdag 16 oktober 2018, 10:18
Fietsen tijdens de Rabofietsdag
Tijdens de Rabofietsdag doet Voluit uiteraard mee. Alle gegevens over deze sportieve dag vind je via de link.
woensdag 30 mei 2018, 14:35
Mixtoernooi: gezellige afsluiting seizoen
Ook dit seizoen werd weer gezellig en sportief afgesloten met ons mixtoernooi. Dank zij een goede organisatie van Dames 3 werd het een mooie avond waarin zowel de winnaars als de verliezers tevreden naar huis konden gaan.
zaterdag 12 mei 2018, 15:53
Voluit Buiten 2018
Volleybalvereniging Voluit organiseert dit jaar een nieuw toernooi: VOLUIT BUITEN!
Via de link vind je ook meer informatie over het toernooi op zaterdag 2 juni en de inschrijving van je team.
Zorg dat je er bij bent en schrijf je nu in via de link.
woensdag 11 april 2018, 14:44
Save the date: Voluit Buiten!
Zoek snel een leuk team bij elkaar en zet een groot kruis in je agenda voor dit super gezellige recreatieve volleybal toernooi!
Zaterdagmiddag 2 juni op het ijbaanterrein in Uitgeest!
Nadere inschrijf informatie volgt zo snel mogelijk.
woensdag 4 april 2018, 10:36
Voluit fietst Rabo fietsdag
Verdien op sportieve wijze geld voor de clubkas tijdens de rabofietsdag op 10 juni 2018! Iedere deelnemer die de fietsroute uitrijdt ontvangt een donatie voor de club, deze kan oplopen tot maximaal 500,-. Dus maak leden, vrienden, familie en kennissen enthousiast om op de fiets te stappen!
In het kader van de kracht van de IJmond, is dit jaar gekozen voor n route van circa 30 km, toegankelijk voor jong en oud.
U kunt starten tussen 09.30 11.30 uur en finishen vr 16.00 uur. Inschrijven is niet nodig maar vergeet niet bij de start te vermelden dat je voor Voluit fietst.

woensdag 4 april 2018, 10:33
Setfighters Toernooi: Dress to impress
Op zaterdag 17 maart 2018, van 16:00 uur tot 21:00 uur, organiseert volleybalvereniging The Setfighters het jaarlijkse dress to impress volleybaltoernooi. Dit jaar is het thema: HOLLYWOOD. Er is een prijs te winnen voor het best geklede team en voor de winnaar van het toernooi. Verkleed mag, maar is uiteraard niet verplicht.
Kosten per team: 45 euro
Locatie: Sporthal Zaanlands West, Nieuwendamstraat 4 in Zaandam
NIVEAU: hoog, midden & recreatief
Opgeven kan via toernooi@setfighters.nl o.v.v. teamnaam en niveau. Na de aanmelding krijg je een bevestigingsmail met aanvullend vragen via een link, zodat wij het toernooi soepel kunnen laten verlopen.
We hopen op een sportief en gezellig toernooi. Tot 17 maart 2018!

dinsdag 27 februari 2018, 11:42
DKV gaat los in het junglebos Toernooi
Op 1 t/m 3 juni 2018 zal het DKV toernooi weer plaatsvinden in Groningen! We willen jullie graag van harte uitnodigen om hieraan mee te doen. Op het binnentoernooi spelen teams van de 3e divisie tot de eredivisie, waarbij gestreden wordt om mooie geldprijzen. Op het buitentoernooi spelen teams t/m de promotieklasse, waarbij gebattled zal worden voor de winst van mooie winnaars-shirts. Het buitentoernooi wordt volledig gespeeld op grasvelden. Zaterdag zijn de eerste wedstrijden, en zondag zullen de laatste poulewedstrijden alsmede de finales plaatsvinden. Naast meedoen aan het toernooi worden er ook leuke activiteiten georganiseerd. Vrijdag zal er een feest plaatsvinden in het centrum van Groningen, welke in een bepaald thema zal zijn (DKV gaat los in het junglebos). Op zaterdag zal er de mogelijkheid zijn om gezellig met je team te eten op het sportcentrum, met aansluitend het tweede feestje met live muziek om de eerste volleybaldag af te sluiten. Verder is er een camping op het sportcentrum, ideaal voor teams die van ver komen. Natuurlijk zijn teams die dichterbij wonen ook van harte welkom op deze gezellige camping. Aanmelden kan via de website: http://www.dkvtoernooi.nl/nl/schrijf-je-in/. Wil je up to date blijven van alle aankondigingen en ander leuk nieuws, volg ons dan op Facebook: https://www.facebook.com/DKVtournament/. Als je vragen hebt, kun je een kijkje nemen op de website: www.dkvtoernooi.nl. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@dkvtoernooi.nl. Hopelijk tot op 1, 2 en 3 juni!
dinsdag 27 februari 2018, 11:40
Fotoreportage nieuwjaarsbijeenkomst
Ook dit jaar hield Voluit haar nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine van zwembad De Zien. Het werd een zeer gezellige bijeenkomst, mede door de jaarlijkse toespraak van de voorzitters en het hoedjesspel. Een fotoverslag is in te zien via de link.
maandag 8 januari 2018, 16:27
Nieuwjaarsbijeenkomst Voluit
Op zondag 7 januari wordt weer de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van Voluit gehouden.
Vanaf 15.00 uur zijn alle leden en belangstellenden van harte welkom in de kantine van zwembad De Zien om elkaar een goed en sportief 2018 te wensen.
vrijdag 15 december 2017, 09:04